Έφη Μαρκουλάκη

efi markoulaki dentrospitoΗ Έφη Μαρκουλάκη είναι Ψυχολόγος-Παιδοψυχολογος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης (2007) και κάτοχος Mεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία από το Πανεπιστήμιο Durham της Μεγάλης Βρετανίας (2010). Επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς απο το Πανεπιστημιο Queen's του Μπελφαστ (2020).

Η εξειδίκευση της αφορά τις αναπτυξιακές δυσκολίες των παιδιών και εφήβων και τις συνοδες δυσκολίες συμπεριφοράς που αυτές επιφέρουν.  

Κατέχει άδεια Άσκησης Έπαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, με αριθμό 116/10-01-07.

 

Βαρβάρα Μαρκουλάκη

varvara markoulaki dentrospitoΗ Βαρβάρα Μαρκουλάκη είναι η Λογοθεραπεύτρια και απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρας (2012).

Η εξειδίκευση της αφορά τις δυσκολίες ομιλίας, λόγου, φωνής (τραυλισμός), άρθρωσης και σίτισης στα παιδιά και τους εφήβους. Στα παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες και ταυτοχρονες δυσκολιες σιτισης εργαζεται με βαση την αναλυτικο-συμπεριφοριστικη προσεγγιση.

Κατέχει άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με αριθμό πρωτοκόλλου 373/23-01-2015.

 


Σοφια Κιλιτζιράκη

H Σοφια-Ελένη Κιλιτζιράκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Κρητης.

Εχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και εκπαιδεύσεων σχετικά με την διατροφή, την αθλητική διατροφή, την διαχείριση του βάρους, την παιδική διατροφή, τον διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές.

Αυτή την περίοδο κάνει το μεταπτυχιακό της στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία ( Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) από το ΚΕΑΔΔ. Επίσης παρακολουθεί το διαδικτυακό πρόγραμμα του Χαροκόποιου Πανεπιστημίου σχετικά με τις Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής και το εξ αποστάσεως πρόγραμμα του Coaching του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Ενωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

Η Σοφία είναι εξωτερικός συνεργάτης του γραφείου μας και μας παρέχει τις συμβουλές της σχετικά με τα ζητήματα σίτισης και διατροφής που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που δουλεύουμε.