Έφη Μαρκουλάκη

efi markoulaki dentrospitoΗ Έφη Μαρκουλάκη είναι Ψυχολόγος-Παιδοψυχολογος-Πιστοποιημένη Αναλύτρια Συμπεριφοράς. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης (2007) και κάτοχος Mεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία από το Πανεπιστήμιο Durham της Μεγάλης Βρετανίας (2010). Επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς απο το Πανεπιστημιο Queen's του Μπελφαστ (2020). Τον Νοέμβριο 2021, εφοσον ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ώρες εποπτείας και πέρασε τις εξετάσεις του Διεθνους Συμβουλίου Αναλυτών Συμπεριφοράς, έλαβε την διεθνή πιστοποίηση της Αναλύτριας Συμπεριφοράς (BCBA).

Η εξειδίκευση της αφορά τις αναπτυξιακές δυσκολίες των παιδιών και εφήβων και τις συνοδες δυσκολίες συμπεριφοράς που αυτές επιφέρουν.  

Κατέχει άδεια Άσκησης Έπαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, με αριθμό 116/15-01-08.

 

Βαρβάρα Μαρκουλάκη

varvara markoulaki dentrospitoΗ Βαρβάρα Μαρκουλάκη είναι η Λογοθεραπεύτρια και απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρας (2012).

Η εξειδίκευση της αφορά τις δυσκολίες ομιλίας, λόγου, φωνής (τραυλισμός), άρθρωσης και σίτισης στα παιδιά και τους εφήβους. Στα παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες και ταυτοχρονες δυσκολιες σιτισης εργαζεται με βαση την αναλυτικο-συμπεριφοριστικη προσεγγιση.

Κατέχει άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με αριθμό πρωτοκόλλου 373/23-01-2015.

 

 Κωνσταντίνα Φραγκάκη

 

144488427 486896222703094 34919286382586007 n

 

Η Κωνσταντίνα Φραγκάκη είναι Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης (2016) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στην Ψυχολογία της Ανάπτυξης του Παιδιού από το Πανεπιστήμιο Central Lancashire (2018). Έχει εξειδικευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (2020), καθώς και στην αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, από το National Centre for Eating Disorders (2019).

Η εξειδίκευση της αφορά την ψυχοθεραπεία-συμβουλευτική σε θέματα συμπεριφοράς & δυσκολίες στον τυπικό πληθυσμό παιδιών-εφήβων.

Κατέχει άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανιών, με αριθμό 23989/01-02-2017.

 

Χριστινα -Ιωάννα Κόλμπου

 

Η Κόλμπου Χριστίνα Ιωάννα είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Staffordshire University της Αγγλίας (2019), και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, Ψυχολογία Παιδιού Βασισμένη σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια από το University of East London (2021). Έχει εκπαιδευτεί επίσης, στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (2020), στην Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (2020). Από το 2019 έως και σήμερα πραγματοποιεί 4ετής Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας. Εκπαιδεύεται επίσης στην Ψυχοτραυματολογία & Τραυματοθεραπεία του ίδιου κέντρου.

Η εξειδίκευση της αφορά στην ολιστική προσέγγιση του συστήματος της οικογένειας, δηλαδή τις ανάγκες των μελών της ατομικά και ως σύνολο.

Στο γραφείο μας εργάζεται στα περιστατικά ειδικής αγωγής που χρειάζονται συνεδρίες ειδικής διαπαιδαγώγησης.

 

Κατέχει άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, με αριθμό 347/11-02-2021.


Σοφια Κιλιτζιράκη

H Σοφια-Ελένη Κιλιτζιράκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Κρητης.

Εχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και εκπαιδεύσεων σχετικά με την διατροφή, την αθλητική διατροφή, την διαχείριση του βάρους, την παιδική διατροφή, τον διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές.

Κατέχει μεταπτυχιακό στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία ( Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) από το ΚΕΑΔΔ. Επίσης  έχει παρακολουθεί το διαδικτυακό πρόγραμμα του Χαροκόποιου Πανεπιστημίου σχετικά με τις Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής και το εξ αποστάσεως πρόγραμμα του Coaching του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Ενωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

Η Σοφία είναι εξωτερικός συνεργάτης του γραφείου μας και μας παρέχει τις συμβουλές της σχετικά με τα ζητήματα σίτισης και διατροφής που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που δουλεύουμε.