Σεμινάρια

Στο Δεντρόσπιτο, ήδη από το 2013, παρέχουμε εκπαιδεύσεις προς άλλους επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας τους την δυνατότητα να επιμορφωθούν στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις θεραπείες των παιδιών. Οι εκπαιδεύσεις αυτές εστιάζουν στις δυσκολίες ανάπτυξης και συμπεριφοράς των παιδιών.

  1. Σε όλες τις εκπαιδεύσεις προσπαθούμε να παρέχουμε βιωματικό τρόπο εκπαίδευσης για την εφαρμογή, όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά, των γνώσεων που αποκτώνται από τους συμμετέχοντες.
  2. Σε όλες τις εκπαιδεύσεις δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σε καμια περίπτωση πιστοποίηση.
  3. Στις τιμές των εκπαιδεύσεων δεν συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο ποσοστό ΦΠΑ 24%.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εκπαιδεύσεις/εποπτεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αποκλειστικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει μια εις βάθος αναφορά στις αρχές της συμπεριφοράς που σχετίζονται με την παρέμβαση στις προβληματικές συμπεριφορές.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθουν ειναι:

-Τι είναι η Ανάλυση Συμπεριφορας. Μύθοι & Αλήθειες.

- Ορισμός Συμπεριφοράς.

-Διαμόρφωση Συμπεριφοράς.

-Ενίσχυση.

-Τιμωρία.

-Λειτουργική Αξιολόγηση Συμπεριφοράς.

-Πλάνο Συμπεριφορικής Παρέμβασης. Απόσβεση & Διαφορική Ενίσχυση.

-Συλλογή Δεδομένων.

 

Διάρκεια: 10 ώρες

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Σάββατο 11 Ιουλιου 2020/ Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ωρα Διεξαγωγης: 10:00-15:00

Χώρος Διεξαγωγης: Διαδικτυακό

Κόστος: 60 ευρώ

 

Εμείς στο Δεντρόσπιτο πιστεύουμε οτι η εργασία στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών στα παιδιά με ιδιαιτερότητες απαιτεί μια συνεχή προσπάθεια εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Για αυτό το λόγο παρέχουμε τη δυνατότητα σε άλλους συναδέλφους να εξελίξουν τις γνώσεις και τον τρόπο θεραπείας τους, μέσα από εποπτικές συναντήσεις.

Η εποπτεία έχει ως στόχο τη δημιουργία και εκπόνηση ολοκληρωμένων θεραπευτικών προγραμμάτων σε παιδιά & εφήβους με αναπτυξιακές δυσκολίες.